Het hele jaar door een prachtige, gezonde bruine teint.

Kapsalon De Oosthoek zorgt voor een perfecte spray tan

Weet u nog hoe bleek u de winter uitkwam op die eerste zonnige dag in het voorjaar? En bent u stilletjes ook jaloers op die getinte dames of heren, die al vroeg in het voorjaar hun prachtige gebruinde teint tonen? Hoe ze dat voor elkaar krijgen? Het antwoord op die vraag is simpel: spray tan.

Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek in Leeuwarden biedt spray tan voor wie weinig geduld of tijd heeft om op de zonnebank te bruinen. Deze methode biedt verschillende belangrijke voordelen:

  • Direct resultaat voor het gehele lichaam
  • Een mooie, egale en natuurlijke teint
  • Bewezen effectief en veilig, en niet schadelijk zoals zon of zonnebank

Spray tanning is snel gebeurd en dus ideaal voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft, vergadering of ander evenement waarbij u graag lekker in uw vel wilt zitten. Het team van Kapsalon & Schoonheidssalon de Oosthoek informeert u graag over de mogelijkheden van spray tan.

Wilt u ook een egale, dekkende, goudbruine teint op uw huid? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn opgeleid in het werken met de spray tan-methode Whitetobrown. Vraag ernaar of raadpleeg onze prijslijst. Wij geven u ook graag advies over de kleur en teint die het best bij u passen.

Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie of een afspraak! Bel naar 058-2135508.