Permanente make-up, mooi op elk moment van de dag.

Kapsalon De Oosthoek verzorgt ook permanente make-up

Wordt make-up aanbrengen steeds lastiger of hebt u ’s morgens gewoon te weinig tijd? Dan biedt permanente make-up de ideale oplossing.

Bij permanente make-up worden pigmenten in de lederhuid aangebracht. Deze techniek gaat minder diep in de huid dan tatoeages en is daardoor niet definitief. De pigmentatie verdwijnt dus na een paar jaar weer. Permanente make-up wordt vooral aangebracht bij ogen en lippen, maar ook als rouge. Ook kunt u voor permanente make-up kiezen wanneer u littekens wilt camoufleren.

Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek in Leeuwarden is gecertificeerd voor het aanbrengen van permanente make-up. Onze specialist heeft meer dan tien jaar ervaring in deze techniek. Wij gebruiken hiervoor producten van het merk Ecuri. Overweegt u permanente make-up te laten zetten? Maak dan vooral een keer een afspraak bij onze schoonheidssalon. We vertellen u over de verschillende technieken en geven u persoonlijk advies over wat er voor u mogelijk is.

Eerst vragen we naar uw persoonlijke wensen over plaats, vorm en kleur. Daarna schetsen we een ontwerp en als dat bevalt, wordt het pigment in de huid gebracht. Gaandeweg de twee of drie opvolgende behandelingen kunnen we nog correcties maken in vorm en kleur.

Permanente make-up is dus een slimme cosmeticamethode. Bovendien bespaart u op de aankoop van veel make-upproducten, twee keer voordeel dus. Neem voor een afspraak of meer informatie contact met ons op door te bellen naar 058-2135508. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de schoonheids- en kapsalon.