Slank worden en op gewicht blijven: een dubbel doel van gewichtsbeheersing.

Dankzij onze gewichtsconsulent is het jojo-en binnenkort voorbij

Afvallen is soms erg lastig. U eet gezond en beweegt voldoende en denkt dat u goed bezig bent, toch blijft uw gewicht gelijk of neemt het zelfs toe. Dat kan heel frustrerend zijn. Daarom kunt u bij de gewichtsconsulent van Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek in Leeuwarden terecht voor gedegen advies over hoe u het beste kunt afvallen.

Onze gewichtsconsulent geeft leefstijltips over de meest voorkomende oorzaken van gewichtstoename. Zij begeleidt u drie maanden lang bij het streven naar het ideale gewicht. Op verzoek helpt ze u ook daarna om bij de les te blijven. Zo kunt u zelf uw lichaamsmaten beheersen.

Ook hier benaderen wij de klant als mens: het uiterlijk mag passen bij het innerlijk. Wij vinden een persoonlijke benadering en uw wensenpatroon belangrijker dan de trendy looks. Motto: om de innerlijke mens te benadrukken, is het uiterlijk nodig.

Wij werken met de afslankmethode Momentum. Dat is afslanken, lichaamszuivering én gezond voedingspatroon in één methode. Drie onderdelen van de beleving van een fijn, gezond lichaam.

Niet uitstellen: neem vandaag nog contact met ons op.

Is aandacht en begeleiding net het zetje dat u nodig hebt? De gewichtsconsulenten hebben 12 jaar ervaring in afslankbegeleiding. Vraag ons dus vandaag nog om u te begeleiden. Bel naar 058-2135508 en maak een afspraak voor een adviesgesprek.