Voor een verjongde, gladde huid.

Dermabrasie: na slechts één behandeling al resultaat

Hebt u last van oppervlakkige littekens, rimpels of geheelde acnewondjes? Dan verlangt u vast nog wel eens naar een gave huid. Dermabrasie is een methode om de huid te helpen verjongen. Hiervoor kunt u terecht bij de schoonheidsspecialisten van Kapsalon de Oosthoek.

Bij dermabrasie wordt de bovenste laag van de huid verwijderd. Kleine oppervlakkige littekens en kleine rimpeltjes verdwijnen. De methode kan zo ook acnelittekens verwijderen.

Kapsalon de Oosthoek werkt sinds 2013 met de methode Diamond Dermabrasie. Deze verwijdert de bovenste huidcellen met steriele diamanten kopjes, als een soort peeling. Dit reinigt en stimuleert meteen de doorbloeding van het gelaat. Het effect is een frissere kleur; lijntjes vervagen en pigmentvlekken worden minder. Na de behandeling geven wij tips voor nazorg. Uw huid kunt u daarna verder zelf goed verzorgen en zal een stuk jonger aanvoelen.

Dermabrasie kunt u in een kuur om de 7 à 10 dagen ondergaan. Ook kunt u kiezen voor een jaarlijkse herhaling, bij voorkeur in de winterperiode. De methode is geschikt voor alle huidtypes. Bij een extra gevoelige huid, actieve acne of een bepaalde huidaandoeningen wordt dermabrasie wel afgeraden. Wij vertellen u er graag meer over.

Kapsalon de Oosthoek heeft al 25 jaar expertise in het beoordelen van de huid van klanten. Vooraf geven wij een passend advies voor de beste behandelwijze. Kom gerust langs of maak telefonisch een afspraak via 058-2135508.