Wenst u ook wekenlang een zijdezachte huid?

Kapsalon De Oosthoek biedt IPL-ontharing

Die lastige ontsierende haren op de benen, bij de bikinilijn, onder de oksels... Misschien hebt u ze ook in het gezicht, bij de bovenlip of kin. Hiervoor bieden wij een oplossing met IPL: de meest effectieve methode voor ontharing.

U hebt er vast wel eens van gehoord - maar wat is het precies? Het ontharen met IPL gebeurt door het afvuren van sterke lichtflitsen op de te behandelen huid. Daardoor sterft het haarzakje af en naderhand groeien er geen nieuwe haren meer uit. IPL heeft veel voordelen die andere ontharingsmethodes niet hebben. IPL is bijvoorbeeld nagenoeg pijnloos en kan ook gebruikt worden tegen acne of pigmentvlekken. Het enige nadeel is dat het over het algemeen duurder is. U hoeft echter wel minder vaak terug te komen voor een nieuwe behandeling.

Wilt u voortaan weer met een goed gevoel uw lingerie en badmode dragen? Heeft u genoeg van harsen en scheren? Misschien is een IPL-behandeling dan iets voor u. Kom gerust een keer langs bij Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek in Leeuwarden. Wij adviseren u graag. Onze specialist heeft meer dan tien jaar ervaring met IPL. Wij gebruiken hiervoor producten van het merk MedCos Skin Solutions.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak

Kapsalon & Schoonheidssalon De Oosthoek is gecertificeerd voor uitvoeren van IPL als schoonheidsbehandeling. Neem dus vooral contact met ons op door te bellen naar 058-2135508 voor meer informatie of een afspraak!